Docent en Trainer/Coach

Docent

Ik word in al mijn activiteiten gedreven door het ontwikkelen van talenten van anderen. Lesgeven is voor mij een eervolle taak. Ik beschik over onderwijsbevoegheden en ben inzetbaar als docent sportmanagement binnen HBO- en MBO-opleidingen. Specialiteiten zijn strategie, besturen, (vrijwilligers)management, sportmarketing, sportbeleid, sportstimulering en verenigingsmanagement. Momenteel geef ik les binnen de HBO Bachelor Sportmanagement van NCOI en begeleid ik de BPV van diverse MBO-sportopleidingen.

Ik verbind altijd met de concrete praktijk door mijn kennis en ervaring uit 25 jaar sportbeleid en -management, tezamen met het geven van training en coaching aan teams en individuele spelers op alle sportieve niveaus. Ook leidde ik trainers op en ontwikkelde ik sportopleidingen op Europese kwalificatieniveaus 4 en 5. Door vervulling van vrijwilligerswerk binnen sportverenigingen ben ik ingevoerd in de problemen en kansen van sporten op lokaal niveau. Ik laat studenten kritisch reflecteren en in actieve werkvormen theoretische perspectieven vertalen in praktisch handelen. Inspirerend en altijd op zoek naar verbetering!

Trainer/coach

Het ontwikkelen van vaardigheden van sporters drijft me. Leren dat naar de shuttle/bal etc. toe bewegen meer snelheid aan jouw eigen spel geeft en de tegenstander onder druk zet. Teams leren dat zij in de wedstrijd elkaars kwaliteiten gebruiken en waarderen. Inzicht geven dat een goed opgebouwde tactiek de beste kans op scoren biedt. 

Ik ben in het bezit van het hoogste diploma trainer/coach badminton en heb ervaring van de opleiding van nationale talenten tot het coachen van teams op topniveau. Momenteel geef ik badmintonlessen aan basisschoolkinderen in het kader van sportkennismaking Brede School.

Meer weten?

Neem direct contact op.
Tel: 06 41 32 06 71 of
E-mail: info@gjv-advies.nl